2015. március 21., szombat

7 fontos dolog, amit egy esküvői ruhapróbára vinned kell !

Az esküvői ruhapróba mindig egy izgalmas, örömteli esemény, ugyanakkor egy jó érzésű stressz is egyben, hogy vajon megtalálom-e a tökéletes ruhát. Ezért érdemes előtte egy kicsit felkészülnünk, hogy mikor ott állunk majd annyi szép ruha között, akkor nehogy elvesszünk bőségzavarunkban. Így most adnunk néhány jó tanácsot, ehhez a fantasztikus programhoz.

1. Az első és legfontosabb szabály: mindig hívd el magaddal a számodra legmegbízhatóbb támogatódat, az édesanyád, vagy a legjobb barátnődet, esetleg mindkettőt, mert ők nagyon sokat tudnak segíteni a választásban!
2. Ezen kívül, legyen nálad egy kis lista, vagy néhány kinyomtatott kép, hogy nagyjából milyen típusú ruhára gondoltál, hogy könnyebb legyen a szalonban a válogatás.
3. Az is fontos, hogy fehér, pánt nélküli melltartóban menj, mert abban könnyebb próbálni és az illik a legjobban az esküvői ruhákhoz.
4. Legyen rajtad egy olyan harisnya, amit majd az esküvőn fogsz viselni, hogy lásd mennyire megy a ruhához.
5. Illetve, mindenképp vidd el magaddal a magas sarkú cipődet, hogy lásd a teljes összképet a tükörben.
6. A hajcsatokat se hagyd otthon, hogyha szükséges, akkor fel tudd tűzni a próbánál a hajad.
7. Az egyik legfontosabb dolog pedig, hogy NE csak 1 ruhát próbálj fel! Ha szerencséd van, első alkalommal megtalálod az igazit, de az is lehet, hogy csak a 3. szalonban jössz majd rá, hogy melyik stílus áll jól neked a legjobban. Ez egy fontos döntés, ne kapkodd el, ha már ott vagy, akkor használd ki az alkalmat és próbálj fel több fazont is, mert lehet hogy egy olyan ruhába fogsz beleszeretni, amit nem is gondoltál volna, de amikor felpróbálod, mégis tökéletes lesz rajtad.

+ 1 jó tanács: olyan ruhát válassz, ami 100%-osan TE vagy, amiben kényelmesen érzed magad, amiben le tudsz ülni, és amiben tudsz táncolni is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése