2017. január 23., hétfő




Szokatlan Dekorelemek!

Réges régen a sátras lagzik korszakában úgy kezdődött az esküvőszervezés, hogy az örömszülők elkezdtek disznót, csirkét, bárányt hizlalni, bort, pálinkát készíteni, és még a virágoskertbe is leveszöldséget ültettek, hogy minél olcsóbban ki lehessen hozni az esküvőt.
Aztán elkövetkezett a rendszerváltás, és az esküvő bizniszt is elérte a változás szele. Mindenki éttermi lakodalmat akart, senki nem akart hetekkel előtte csigatésztát készíteni, krepp-papírt hajtogatni, úgy gondolták a házasulandók és az örömszülők is, hogy minden pénzt megér ha valaki leveszi ezt a gondot a vállukról.
Manapság akár felkérünk esküvőszervezőt, akár nem, az ifjú pár szeret rész venni az előkészületekben, pl. saját készítésű meghívókkal, valami rájuk jellemző dekorációs elemmel járulnak hozzá a nagy naphoz. Egyrészt segít a fiataloknak ráhangolódni az esküvőre, barkácsolás, pepecselés közben ünnepi hangulatba kerülni, másrészt újra divat a spórolás, és a kreatív esküvő.
Voltam egy olyan esküvőn, ahol a legkedveltebb dekorelem az erős paprika volt cserépben, a húslevest lehetett vele ízesíteni, és a vőlegény büszkén mesélte mindenkinek, hogy ő saját kezűleg nevelgette erre a nagy napra.






És hogy lehet a kínált italból dekoráció?

Íme:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése