2015. október 14., szerda

                         A kerti esküvő !



Egy kerti esküvő szervezése nagyon szórakoztató. Egy kerti háttérnél romantikusabb helyet keresve sem találnál a „nagy naphoz”. Fontos hogy maradjon egyszerű és elegáns. Ebben a cikkben különböző tippeket fogunk adni, hogy hogyan szervezd meg álmaid
esküvőjét.
Válassz egy színt, és annak árnyalatait használd a dekoráláshoz. Ehhez tehetsz még egy kis fehér- vagy krémszínt, hogy igazán hatásos legyen a kombináció.
Használj sok ízléses kiegészítőt, melyek olcsók és nagyon dekoratívak.
Tökéletes köszönetajándék lehet egy apró agyagedényben lévő növény (mely lehetőleg színben illik a kertben találhatókhoz)
A vendégek érkezésekor svédasztal felállítása (nagy meleg esetén célszerű limonádéval vagy teával kínálni a vendégeket). A svédasztalos megoldás a vacsorához is kiváló.
Az étel legyen egyszerű: a grillen készült ételek megfizethetőek, frissek és finomak.
Dekoráld a magas fákat fénnyel. Az ültető kártyákat akaszd fel a fára, írd az ülőhely számát a kártyára, majd hagyd hogy a vendég kiválassza a neki megfelelőt. Így nem hárul rád a felelősség.
A tortadísz mindenképp virágból készüljön és ne a hagyományos műanyag vagy fém figurákat használd.
Nagyon elegáns, ha a terítőket a monogramjaitok díszítik.
Bár hazánkban még nem túl divatos, de a kertben jól mutat a madárfürdető. A vendégek ebbe aprópénzt és virágszirmokat szórhatnak jókívánságaik kifejezéséül.
A székeken használj székhuzatot. Mielőtt rákötnéd a masnikat (lehetőleg fehér legyen az is) minden szék hátára tégy egy szál virágot (pl. rózsát).
Bármennyire is kezd divat lenni az esküvői DJ, kertben sokkal meghittebb az élőzene.
A meghívó legyen egyszerű. Használj kézzel készített papír meghívókat masnival átkötve (a masni színe legyen megegyező az esküvő főszínével).



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése