2015. február 22., vasárnap

PÉNTEKI ESKÜVŐ? MIÉRT NE! VAGY MIÉRT IGEN?

Kedves házasulandó Fiatalok!

A házasságkötés életünk egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eseménye, amelyet mindannyian szeretnénk felejthetetlenné és emlékezetessé varázsolni. A szerelemről, a boldogságról és a népes vendégseregről az ifjú párnak kell gondoskodnia, azonban a színvonalat, az eleganciát és a nívós kiszolgálást a mi feladatunk maximálisan megvalósítani!

Az elmúlt egy-két évben „divattá vált” pénteken egybekelni, amelynek a párok szerint számtalan előnye van. S, hogy melyek ezek?

-          Nem kell hajnalok hajnalán „tábort verni” az Anyakönyvi Hivatal épülete előtt, majd valóságos közelharc árán „megszerezni” az áhított napra a legideálisabb időpontot, amely főleg a napjainkban oly divatos kültéri szertartások esetén okoz nehézséget, hiszen lássuk be, mindenki délután négy és hat óra között szeretné kimondani a boldogító igent.

-          Egy pénteki esküvő esetén minden bizonnyal a szertartás is sokkal meghittebb, szívhez szólóbb, személyesebb hangvételű lesz, hiszen nem érzitek úgy, hogy a „Megkérjük a kedves hozzátartozókat, hogy a párnak a házassági termen kívül gratuláljanak.” mondattal szó szerint ki lettek tessékelve az esküvő helyszínéről, ahol – hasonlóan a nagyobb városi templomokhoz – szinte egymásnak adják a párok a kilincset.

-          Bármilyen késve is lát hozzá a pár a szervezési feladatokhoz, pénteki napra nagyobb eséllyel tudja lefoglalni a kiszemelt zenekart, vőfélyt, fotóst, videóst, nem beszélve arról, hogy a fodrásznál és a sminkesnél sincs aznap túlzott tolongás.

-          A jól bevált és felkapott fotóhelyszíneken sem kell a többi párt kerülgetnetek, várni a lehetőségre, hogy végre a tiétek legyen a pálya.

-          A vendégsereg számára is ideálisabb lehet egy péntek esti „ereszd el a hajamat” zenés-táncos mulatság, hiszen két nap áll mindenki rendelkezésére kipihenni a fáradalmakat, és újult erővel nekilátni a hétfői munkának és teendőknek.



-          Az pedig már csak hab a menyasszonyi tortán, hogy egy pénteki esküvőre helyszínt biztosító éttermek is nagyobb mértékben és nagyobb elánnal kínálják a pároknak a kedvezményeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése