2015. március 27., péntek

Esküdj Erdőben!


                                             


Egyre népszerűbb már hazánkban is az erdei esküvő, mint helyszín- vagy témaválasztás.
Nyáron gyönyörű színekben pompáznak az erdők, nem beszélve a csodás illatokról és a fákon keresztül beszűrődő fényekről.

Azon kívül, hogy mindig friss és kellemes hőmérsékletet biztosítanak az erdők, már eleve magukban hordoznak egy meghitt hangulatot a csodás egyszerűségükkel, ahova nem is feltétlenül kell sok dekoráció, elég néhány gyertya, vagy lampion és némi virág.

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok! En mindenkepp erdei eskuvot szeretnek de sehol nem talalok tippeket alkalmas helyszinekhez, csak dekoracios otleteket. Tudtok esetleg javasolni ilyet? minden kep amit talalok hazai oldalakon kulfoldi eskuvokrol keszult, nem itthon helyszinekkel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Sikerült találnod helyszínt? MI is szabadtéri esküvőben gondolkodunk...ha van kedved vegyük fel egymással a kapcsolatot és beszélgessünk...

      Törlés
    2. Sziasztok!

      Sikerült találnotok valamit? Én is egy elveszett harmadik vagyok. :)

      Törlés
  2. Sziasztok! En mindenkepp erdei eskuvot szeretnek de sehol nem talalok tippeket alkalmas helyszinekhez, csak dekoracios otleteket. Tudtok esetleg javasolni ilyet? minden kep amit talalok hazai oldalakon kulfoldi eskuvokrol keszult, nem itthon helyszinekkel.

    VálaszTörlés