2017. február 19., vasárnap

Sátras Lagzi!!!

Gyermekkorom nyarainak majdnem minden hétvégéjét egy-egy sátras lagziban töltöttük, amit akkoriban hatalmas élményként éltem meg mint gyerek, de így vissza gondolva édesanyámat a legritkábban láttam, mert állandóan a konyhán főzött, mosogatott, vagy rohangált valami miatt. (Kellett neki olyan jól főzni tudni :D )

Ha Ti is a régi emlékeket szeretnétek újra élni, hatalmas és segítőkész családdal, és ismerősökkel rendelkeztek, a menyasszony és édesanyja szervezőzseni, bátran vágjatok bele egy igazi hamisítatlan sátras lagzi megszervezésének.
Manapság már nem úgy kell a sátrat sem elképzelni mint régen, nem piros-sárga krepp-papír fog lógni a sátorfalon, rendkívül szépen fel lehet díszíteni, akár szebben mint egy éttermet.

Igazi falusi sátras lagzinál nem kell bajlódni az ültető kártyákkal, mindenki ismer mindenkit, és hosszú évek alatt kialakult, hogy melyik család hova ül egy-egy lakodalomban.
Viszont bajlódni kell a sátorbérléssel, étkészlet, és evőeszközöket is hasonlóan bérelni kell, gondolom senki nem tart otthon 150 főre terítéket.
Első körben eszünkbe sem jutna, de előre foglalkozni kell a sátor helyének kialakításával, hogy ne legyen egyenetlen, süppedős.

Rendkívül jó szervező képességgel, stressz tűréssel, és kreativitással kell rendelkezni főleg a menyasszonynak ha hamisítatlan sátras lagzit akar szervezni, mert minden ami közbe jöhet, közbe is fog jönni. De elég humorral, kitartással életetek legszebb napja csodálatos lesz.


Találhatunk a rendezvényszervező piacon olyan cégeket akik a szabadtéri rendezvényekre szakosodnak, nyugodtan felkérhetünk ilyen cégeket is, és mégis hagyományos lakodalmat kapunk végeredményként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése